Walhalla

Begin mei 2022

Het is zover! De kaartverkoop van de voorstellingen “Schone Schijn” is in volle gang. Heeft u al via onze website een entreekaartje gekocht voor €12,50 inclusief lootjes voor de loterij? Er zijn nog kaarten beschikbaar!

Bent u wat minder digitaal vaardig? Aan de kassa zijn entreekaarten te koop voor €12,50 exclusief loterijlootjes. Graag gepast betalen.

De voorstellingen vinden op 13 en 14 mei plaats in Partycentrum Stam in Wognum. De deuren zijn geopend vanaf 19:45 uur, de aanvangstijd is 20:15. Meer informatie vindt u op de bijgevoegde flyer en op onze social media. Hopelijk tot ziens!

Half april 2022

Het komt steeds dichterbij…over een paar weken spelen wij Schone Schijn voor u!

In deze Walhalla maakt u kennis met de postbode. Zij probeert zo stil mogelijk de post bij Hyacinth te bezorgen in de hoop zo een confrontatie met haar te vermijden. Zal dat lukken?

Martien, een van onze nieuwste leden, heeft zelfs twee rollen in het stuk weten te scoren! Een daarvan is de rol van melkboer.  Net zoals de postbode durft hij amper bij de deur van het huis van Hyacinth te komen. Komt u kijken wat er gebeurt als hij het probeert? En komt u kijken welke rol Martien nog meer heeft weten te bemachtigen?

De kaartverkoop voor de voorstellingen van Schone Schijn op 13 & 14 mei is gestart! Kaartjes inclusief 2 loten zijn voor €12,50 te bestellen op onze website www.oefenschool.nl. Wil je extra loten kopen? Ook dat is mogelijk via onze website. Hou de Walhalla en onze social media in de gaten voor meer nieuws. Wij houden u op de hoogte!

Eind maart 2022

Op zaterdag 12 maart hebben de leden en vrijwilligers van Toneelvereniging de Oefenschool zich ingezet voor NL DOET. Met onze kleine club doen wij alles zelf voor deze productie. Zo zijn onder andere het decor en de rekwisieten geschilderd voor de “Schone Schijn” voorstellingen op 13 en 14 mei.
Momenteel wordt onze website oefenschool.nl omgetoverd naar een moderne site met betaalfunctie. Binnenkort kunt u dus via onze eigen website kaartjes voor de voorstellingen inclusief loterij reserveren en betalen!

Maak alvast kennis met Daisy & Onslow. Daisy is de jongere zus van Hyacinth. Een slonzig type dat is getrouwd met de nóg slonzigere Onslow. Daisy wil graag geliefkoosd worden door Onslow, maar hij is daar duidelijk niet in geïnteresseerd. Onslow is een nietsnut die de hele dag in bed ligt of voor de televisie hangt. Onslow en Daisy duiken steeds op als het Hyacinth net niet uitkomt. Dat zorgt voor komische verwikkelingen!

Komt u ook gezellig naar onze voorstellingen op 13 en 14 mei? Houdt u dan onze social media goed in de gaten zodat u weet wanneer de kaartverkoop via onze website van start gaat!

Half maart 2022

Drie jaar geleden hebben wij voor het laatst voor een volle zaal op toneel gestaan en wij gaan er weer voor! Toneelvereniging de Oefenschool uit Wognum neemt u dit jaar op 13 en 14 mei mee over de grens in de leuke voorstelling: Schone Schijn. Over de grens, want dit stuk is “Very British indeed”.

Ontmoet Hyacinth Bucket, een betweterige snob en bewaker van de Britse etiquette. Zij trekt iedereen mee in haar missie om hoger te komen op de sociale ladder. Met haar onvermoeibare enthousiasme terroriseert Hyacinth haar man Richard en vele anderen! Benieuwd naar de andere hilarische personages van de bekende TV-serie ‘Keeping Up Appearances, oftewel Schone Schijn?!

Lees meer in de volgende Walhalla’s en via onze social media. Het lijkt ons leuk om u te zien op 13 en 14 mei, deze datums kunt u alvast vrij houden in uw agenda.

Lijkt het je leuk om mee te helpen bij onze voorstellingen of repetities? Nieuwe leden of vrijwilligers (voor en achter de schermen), zijn altijd welkom! Wil je meer weten? Stuur even een mailtje naar bestuur@oefenschool.nl

Februari 2022

Toneelvereniging de Oefenschool is voor de nieuwe productie op zoek naar vrijwilligers voor onder andere lichttechniek en decorbouw. Ben je handig en wil je je inzetten voor onze gezellige vereniging, dan ben je van harte welkom. Meld je aan per mail: bestuur@oefenschool.nl.

Ondertussen gaan wij door met alle voorbereidingen. Zo zijn er al foto’s gemaakt die wij onder andere zullen gebruiken voor de aankondiging van onze voorstellingen, die zoals het er nu naar uitziet in mei 2022 plaats gaan vinden. We hebben er zin in!

Hou onze social media en de Walhalla’s goed in de gaten voor meer nieuws en oproepen.

November 2021

Beste toneelliefhebbers,

Het is inmiddels november 2021! Een mooie tijd om aan te kondigen dat de repetities voor ons nieuwe stuk in 2022 volop zijn begonnen. In 2022 nemen wij jullie mee de grens over…naar Engeland! Hoe wij dat doen in deze tijd? Dat verklappen wij nu nog niet, hou hiervoor de volgende Walhalla’s en onze social media goed in de gaten.

Ook hebben wij leuke workshops gevolgd om de kneepjes van t vak nóg beter onder de knie te krijgen voor een mooi avondvullend stuk komend jaar.

Nog meer leuk nieuws: onze gezellige vereniging is in korte periode twee nieuwe leden rijker die gelijk een rol hebben bemachtigd in het nieuwe stuk…Welkom!

Lijkt het je ook leuk om je bij onze gezellige toneelvereniging aan te sluiten? Stuur dan een mailtje naar bestuur@oefenschool.nl en kom een keer vrijblijvend bij onze repetities kijken. Ook zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers die mee willen en kunnen helpen achter de schermen. Contact ons voor meer informatie!